123456789

2019. november 16.


Kórustalálkozó a kerületi német nemzetiségi önkormányzat szervezésében, a Szigetújfalui Zenebarátok Kórusa és a Szigetcsépi sváb kórus részvételével Budafok - Tétény Baráti Körök HázábanKép


2019. október 12.


A füleki Pro Kultúra Férfikar meghivására részt vettünk a Dalolj míg élesz II. nemzetközi kórustalálkozón.
A Fülekpüspöki Kultúrházban a szlovákiai Blaha Lujza Vegyeskar (Rimaszombat) és Korona Énekegyüttes (Pelsőc), az Ózdi Városi Vegyeskar, a Lampart-Budafok Vegyeskar, valamint a házgazda Pro Kultúra Férfikar lépett fel.


fotók (Schnelzer)

2019. június 20.


Kerületünkben június hónap művészének választották kórusunkat.
A június 20-i testületi ülésen Karsay Ferenc polgármester úr kitüntetéseket adott át kórusunk karnagyainak és vezetőségének.
Június 21-én, a kerület napján előadásunkban hangzott el a Himnusz a Klauzál Házban rendezett díjátadó gálán.


fotók

2019. május 25.


Kórusunk fennállásának 70. évfordulójára, a 45. Budafok-Tétényi Tavaszi Művészeti Fesztivál keretében rendezett jubileumi hangverseny a Cziffra György Kulturális Központban.

Meghívott vendégünk volt a füleki PRO KULTÚRA Férfikar Fehér Miklós vezetésével.
Liszt Ferenc Tu es Petrus című, közösen előadott művét követően a füleki kórus énekelt, majd a jubiláló kórus következett.
Korábbi karnagyunk, Z. Juhász Irén vezényletével elsőnek Gounod kis miséjének részletei hangzottak el.
Ezután Arnold Eszter és Kriesch András vezényletével korokat, stílusokat felvonultató bemutató következett a kórus repertoárjából.

A hangverseny után a Seybold-Garab pincében láttuk vendégül a fellépő kórusokat, közreműködőket, szponzorokat, valamint jubiuleumi hangversenyünk védnökét, Karsay Ferenc polgármester urat.

fotók

2018. december 15.


A szereplésekben gazdag 2018-as évet hagyományos karácsonyi koncertünkkel zártuk a Felsővárosi Templomban.

fotók
123456789